Dag van de ondernemer, Kingma Walinga Makelaars en Taxateurs

https://www.kingmawalinga.nl

© VVD De Fryske Marren

25 jaar geleden werd Robert Frank Walinga beëdigd als makelaar-taxateur onroerende zaken. Toen was dit nog een beschermde titel en beëdiging vond plaats door de rechtbank. Als getogen Lemster heeft hij zich altijd ingezet voor het vastgoed in en om Lemmer. Eerst als werknemer bij zijn vader (J.Y. Walinga), sinds 1996 als Makelaar Taxateur o.z.. In 2004 heeft Robert het roer overgenomen.

Dit jaar is Robert als makelaar taxateur o.z. ook 25 jaar lid van het NVM, wat werd bekroond met een stafje. In makelaarsland is het felbegeerde “makelaarsstafje” en kleinood, dat al sinds 1636 binnen de makelaarsgilde in Amsterdam aan makelaars werd gegeven als bewijs van betrouwbaarheid, een groot bewijs van verdienste.

Robert staat bekend om zijn transparantie maar ook de soms harde opstelling als makelaar in zijn onderhandelingen. Waarin hij scherp de integriteit en heldere manier van communiceren bewaakt. Een werkwijze die er aan heeft bij gedragen dat er in de afgelopen 25 jaar geen klachten bekent zijn bij de NVM.

Al met al een ondernemer om trots op te zijn!

https://www.kingmawalinga.nl